Популярність. Як її досягти в компанії

Популярність. Як її досягти в компанії

Популярністю, як правило, користується той, хто не залишається непоміченим. Привертайте до себе увагу! Тому експериментуйте з одягом, заведіть свої коронні жести, які не приховуйте оригінальної професії і не менш несподіваного хобі. Співайте, танцюйте, розповідайте історії, проявляйте ініціативу, влаштовуйте вечірки, не тушуйтесь і не стійте в кутку в незнайомій компанії, очікуючи, поки вас хоч кому-небудь представлять, - підійдіть першою і розпочніть бесіду з тим, з ким вам хочеться спілкуватися. Іншими словами, не бійтеся робити те, що не прийнято і не вкладається в рамки стандартів. Людина, що дотримується власного стилю і не залежна від умовностей громадської думки, завжди цікава. Однак не забувайте про відчуття міри, якщо у вас, звичайно, немає мети знайти репутацію навіженої особи без клепки в голові.

Не намагайте змінити свою особистість. Популярність - це, перш за все, природність. Надмірне бажання за будь-яку ціну перетворитися в об'єкт загальної любові викличе абсолютно протилежну реакцію і як мінімум сміх. Не набивайтеся у близькі друзі до людей, які не мають з вами нічого спільного. Будьте собою! Нещирість відштовхує і робить нас підозрілою: мало кому сподобається, коли лицемірні особи втираються в довіру. Адже ми віддаємо перевагу тим, хто щиро цінує і любить нашу присутність. Легкість і невимушеність у спілкуванні - ось секрет популярності.

Вміння слухати і задавати питання - рецепт ідеального співрозмовника. Звичайно, хочеться говорити лише про себе коханих, але якщо ви комусь дозволите заволодіти вашою увагою, то скорите його серце навіки. Найпопулярніша людина в компанії уважно слухає, не перебиває і майстерно підтримує розмову. Недарма пару століть тому саме ці навички входили до основ виховання шляхетних панянок.

Веселі люди користуються великою популярністю, напевно ви це помітили. Повісьте собі над дзеркалом «Шукаю позитив» і замість того, щоб журитися і скаржитися, киньте всі сили на пошуки рішення. Не даючи собі застоюватися і нудьгувати, ви завжди будете налаштовані на краще. Така поведінка надихає на подвиги оточуючих. А ви, тим часом, не тільки самі рухаєтеся назустріч великим звершенням, але й ведете за собою групу прихильників, які беззастережно визнають вас своїм лідером.

Ніколи не дивуйтеся! Збентеження, звичайно, прикрашало романтичних панночок в минулі століття, але навіть вони вчилися з гідністю вирішувати свої проблеми. Збентеження - це слабкість. У нашому цинічному світі цінуються сильні особистості. Що б не сталося, ніколи не втрачайте контроль над ситуацією. Звертайтеся за допомогою, радьтеся, виймайте уроки на майбутнє, тільки не буксуйте на місці! Навіть у лотерею виграє той, хто спочатку купить квиточок...

Смійтеся над собою! Тільки вміння з іронією, а точніше з самоіронією, підійти до будь-якої проблеми приверне до вас захоплені погляди. Напевно, немає більш відразливого образу, ніж людина, яка сприймає себе надто серйозно. Якщо ви жартівливо вийдете з незручної ситуації, то всі будуть сміятися не з вас, а разом з вами (а це, погодьтеся, зовсім інша справа).

Щоб бути популярною, треба щиро вірити в те, що ви дійсно заслуговуєте загальної уваги і володієте для цього всіма необхідними якостями. Іншими словами, ви повинні себе правильно подати. Люди хочуть рівнятися на людину, яка знає собі ціну. Зробіть так, щоб всі ваші супер-якості не пропали даром: не приховуйте талантів, подавайте себе у вигідному світлі і правильному ракурсі. Загалом, не забувайте про чарівну силу піару.

Джерело: missfit.ru

Немає коментарів:

Дописати коментар