Як швидко відростити нігті

Красиві і акуратні нігті говорять про людину, наскільки вона естетична. Подумайте самі: при вигляді облупленого лаку, погризених нігтів, задирок, цяток на нігтьовій пластині складається не найкраще враження про співрозмовницю. До того ж правильна форма і довжина нігтиків здатні візуально зробити пальці і руку загалом, худішою. А що вже говорити про те, що нігті - це частина іміджу, і судячи по ньому, Вас можуть прийняти або не прийняти, наприклад, в нову компанію або на роботу.


Жінка - це уособлення краси. Чи може втілення прекрасного мати огризки замість нігтів? Безумовно ні! Як швидко відростити нігті? Над цим питанням думала не одна дівчина, так як домашні турботи, екологія, неправильне харчування позбавляють багатьох представниць чарівної статі красивих нігтів. Їжте якомога більше молочних продуктів, особливо сиру, так як в ньому багато кальцію, який в свою чергу зміцнює нігтьові пластини і прискорює ріст . Також варто регулярно стежити за гігієною рук, коректувати вчасно форму нігтів (краще всього, якщо Ви будете використовувати НЕ металеву пилочку), зволожуйте і пом'якшуйте кутикулу (втирайте спеціальні креми в кутикулу або розпаривши шкіру, акуратно і ніжно відсувайте назад її краєчком рушника), не доводьте себе до критичної точки і вчасно коректуйте довжину нігтів (зламавши один, деколи шкода підрізати інші, але Ви ж не перевертень, щоб мати різної довжини когтяри).

Дуже корисними для нігтів будуть ванночки. Наприклад, розчин зі звичайної солі (але краще використовувати морську) і води дає чудовий результат (0.5 - 1 столова ложка солі на 0.5 води розмішати в невеликій мисочці, занурити нігті на 20 хвилинок; 1 раз на тиждень). Щоб нігті не шарувались, застроміть на 10-15 хвилин кожен нігтик в половинку свіжого лимона, або вичавте з цитруса сік і потримайте нігті 15-20 хвилинок в ньому (позбавитеся від розшаровування і жовтих цяток). Щовечора варто наносити крем на руки, - про це знають всі, так як додаткове зволоження і живлення шкіри, робить її бархатистою і приємною на дотик. А ось про те, що в цей же час потрібно втирати крем в нігті - не всі.

З'єднуйте дві процедури: зволоження рук і живлення нігтьової пластинки (додаткове пом'якшення кутикули, яке дозволяє легше її прибирати). Давайте своїм нігтям відпочити, тому не потрібно дуже часто покривати їх лаком, нехай нігті дихають - особливо на морі, адже в ньому хороша концентрація солі, яка сприятливо впливає на Ваші нігтики). У тому, щоб відростити швидко нігті, немає нічого складного. Просто доглядайте за ними правильно і радійте кожній хвилинці вашого життя!
За матеріалами poleznie-soveti.com

Немає коментарів:

Дописати коментар