Як позбутися волосся в зоні бікіні

Як позбутися волосся в зоні бікіні
Уявіть собі ситуацію: Ваш бойфренд вирішив зробити Вам масаж стопи, повільно, але впевнено він піднімається все вище і вище, ніжно погладжуючи Ваші ніжки... Але несподівано мила усмішка змінюється на викривлену фізіономію, рука різко «втекла» від шкіри , - незадоволені Ви обоє. Уявили? Жахнулися? Тоді вперед у ванну перетворювати те найпотаємніше в «храм», а не в зарослий «сарайчик».


Видаляти волосся в будь-якому місці неприємно і дискомфортно, особливо якщо цим місцем є область бікіні . Але як говоритися, краса вимагає жертв, тому жінки готові на все, щоб стати ще прекраснішими і чарівнішими. Фото -, електро-і лазерні епіляції дають добрі результати, але їх потрібно проводити в салонах, коштують вони досить дорого і деколи дають небажані наслідки (наприклад, набряки, невеликі опіки, обмеження в чомусь).

Стандартним методом позбавлення від волосся є гоління . Це досить простий, безпечний (якщо ж Ви дотримуєтеся правил особистої гігієни), доступний спосіб. Він полягає в тому, щоб на очищену і злегка розпарену шкіру тоненьким шаром нанести спеціальний засіб для гоління (якщо такого немає, то можна використовувати мильну пінку). Далі слід акуратно і повільно провести бритвою по шкірі, адже це дуже чутлива зона, тому поспіх ні до чого. Позбувшись від волосся, сполосніть теплою водичкою шкіру, бажано після гоління нанести зволожуючий і заспокоюючий крем, який не тільки може попередити роздратування, але й сповільнити ріст волосся. Явним мінусом цього способу буде короткочасність ефекту гладкості шкіри.

Також популярністю користуються креми, емульсії та лосьйони для депіляції . Вам просто потрібно нанести засіб на потрібну ділянку, почекати певний час (він зазначений на упаковці), а потім обережненько шпателем зняти засіб. Знову ж-таки, сполосніть шкіру теплою водою і при можливості нанесіть крем для уповільнення зростання волосків. Використовуючи цей метод, Ви зможете довше насолоджуватися гладкістю і шовковистістю, ніж з бритвою, але перед застосуванням потрібно протестувати засіб, щоб не відбулися алергічні реакції.

Не менш популярні серед представниць прекрасної статі і електроепілятори . За допомогою цієї портативної машинки можна одночасно прибрати безліч волосків, причому з коренем. Перша процедура з такою машинкою досить болюча, але незабаром Ви звикнете, і біль буде не так відчутна. Якщо не хочете подразнень шкіри або вростання волосків, то дотримуйтеся правил, вказаних в інструкції до електроепіляторів (і не забудьте очистити і злегка розпарити шкіру перед процедурою).

 
За допомогою воску теж можна позбутися від небажаних волосків. Але цей спосіб дуже болючий! А полягає він у тому, щоб гарячий віск нанести на шкіру, після його остигання за допомогою спеціальних паперових смужок зняти речовину. Крім волосся, позбавитеся і від зароговілих клітин, шкіра стане дуже ніжною і гладкою. Як позбутися від волосся в області бікіні, - тепер не секрет для Вас, але не забудьте про прості правила особистої гігієни, щоб ефект від процедур був кращим.

За матеріалами poleznie-soveti.com

Немає коментарів:

Дописати коментар