Як позбавитися від запаху перегару

Цікаво, яка кількість людей, час від часу запитують себе, як позбавитися від перегару після закінчення вчорашніх посиденьок? І проблема серйозна: комусь за кермо, комусь на роботу, а у когось дружина не любить цей «аромат».

В першу чергу добре б було розібратися з причиною даного явища, а після цього стане зрозуміло, як позбавитися від перегару. Ужиті алкогольні напої починають розпадатися в печінці, цей весь процес відбувається за участю - альдегіду. Це речовина, насправді, надзвичайно отруйна, внаслідок цього людина і відчуває дискомфорт, нудоту, головні болі. Зрозуміло, що організм намагається звільнитись від того, що заподіює йому шкоду, і не дає можливості нормально функціонувати.
Тому стає зрозуміло, що єдиний спосіб звільнитися від перегару - прискорити виділення альдегіду зі свого організму, а в крайньому випадку можна замаскувати запах.

Отже, запам'ятовуйте, що можна зробити, що б прибрати запах перегару:
З'їжте пучок м'яти або петрушки. Ця трава має досить сильний запах, і ідеально підійде для того що б замаскувати перегар. Також можна пожувати гвоздику (є подібна приправа), але не мелену.

Кавові зерна. Рекомендуємо пожувати кругле зерно, аромат якого може перебити запах альдегіду. Крім того чим кава пахучіше, тим ефект - тривалішим.

Ефективних способів маскування запаху також є олія волоського горіха і льняне масло, жувальна гумка, але уникайте м'ятних, які можуть підкреслити і підсилити запах перегару. Фруктові будуть набагато краще справляються зі своїм завданням.

Є ще й інші способи для боротьби з перегаром, вони набагато важчі, ніж наведені вище поради, але зате ефективніші.
Контрастний душ, фізична активність (зробіть 5 - 10 хв. Зарядку), зміна речей на «чисті» (так як одягнена на вас річ, уже давно просочилася потім з альдегідом).

До вирішення проблеми краще підходити комплексно, тобто використовувати декілька варіантів. Ну, ось і все, сподіваємося, що ви скористаєтеся даними методами, і заберете жахливий запах перегару.


За матеріалами poleznie-soveti.com

Немає коментарів:

Дописати коментар