Як зробити волосся густішим

Густе та пишне волосся - це справжня окраса будь-якої жінки. Але екологія, нераціональне харчування, швидкий ритм життя роблять свою «підступну справу» і позбавляють нас краси волосся.

Товщина і кількість волосся - це ті вирішальні фактори, які відповідають за густоту і пишність. Зміцнювати волосяні цибулини потрібно не тільки за допомогою різного зовнішнього впливу, але і вводячи в організм різні вітамінчики, наприклад, в цитрусових, злаках, насінні соняшнику, рибі і в горішках повно необхідних для волосся корисних компонентів. Робіть собі масаж голови, адже так Ви прискорите циркуляцію крові, розбудите так звані «сплячі» волосяні цибулинки, та й розслабитеся, в кінці-кінців! Намагайтеся мити волосся не частіше 2-3 разів на тиждень, адже часте миття може значно пошкодити структуру волосся. Якщо Вам потрібен якісний і швидкий результат, то Ви можете скористатися послугами салонів і наростити волосся (варто пам'ятати про те, що це не дуже корисна процедура, а також дорога).

Є прекрасна альтернатива салонам - це прості і якісні маски, ополіскувачі, бальзами для волосся, які «не влетять» Вам в копійку і їх з легкістю можна приготувати вдома. Наприклад, маска з коньяку, меду і солі робить волоссячко густими і об'ємними (200 мл коньяку, молоко і сіль додаємо в тій же кількості; поміщаємо настій в банку і ховаємо на 2 тижні; втирати в коріння і обполоснути теплою водою); не поступається їй в силі маска з кефіру, яйця і какао - порошку (мікс з 100 мл кефірчику, 1 яйця і 1 чайної ложечки какао; наносимо на коріння і чекаємо висихання, після наносимо маску знову, і так 2-3 рази підряд; надіваємо на голову шапочку або пакет і тримаємо 10-15 хвилин; змиваємо теплою водою). Кедрова і реп'яхова олія здавна славляться своїми зміцнюючими якостями (нанесіть одну з олій на волосся масажними рухами, залиште на 10-15 хвилин, потім змийте теплою водичкою). Відвар з сушених листочків м'яти, базиліка і шавлії - прекрасний ополіскувач, який не поступається за якістю жодному магазинському засобу. Полоскання пивом дають чудовий результат, так що не варто нехтувати і цим методом! Якщо волосся сильно випадає , то можна мити голову настоєм з березових листочків (5-6 столових ложок листочків заливаємо 2-3 склянками окропу).

Способів зробити волосся густіше багато , але не факт, що вони Вам стовідсотково допоможуть, так як у кожної людини свої особливості організму, своя реакція на різні препарати. Але хороший фізичний і психічний стан допомагає запобігти багатьом проблемам, тому бережіть себе і як можна частіше посміхайтеся!


За матеріалами poleznie-soveti.com

Немає коментарів:

Дописати коментар