Як правильно посміхатися

Посмішка, як і очі, говорять про людину багато. Вона може бути доброю, іронічною, загадковою, відкритою і злісною. Милі і красиві посмішки притягують до їх власникам успіх, прихильність поважних людей і визнання. Уміння правильно посміхатися - це ціле мистецтво, яке, на жаль, дано не кожному. Але не потрібно сумувати, адже за наявності терпіння, старання і бажання - можна навчитися всьому.

Отже, щоб Ваша посмішка зачаровувала оточуючих, потрібно для початку зробити її красивою. Так-так, здорові і білі зубки тільки прикрашають Вашу посмішку. Так що варто відвідати стоматолога, чистити регулярно (2 рази на день) зуби, полоскати порожнину рота. Також потрібно приділяти достатньо часу своїм губам, щоб вони не були потріскані, занадто сухими і на них не «красувався» герпес. Зволожуючі мазі і гігієнічні помади допоможуть Вам уникнути таких проблем. Лице - це фон для Вашої посмішки, так що і він повинен бути ідеальним. Стежте за чистотою і здоров'ям шкіри обличчя, тоді і губки будуть здаватися на ньому красивішими. І ще одне, так би мовити, правило - якомога більше посміхайтеся! Не важливо кому і коли (якщо Ви, звичайно, не на похоронах або в лікарні, адже це не доречно), головне - дарувати оточуючим радість і приймати у відповідь посмішку. Але все ж варто трохи потренуватися вдома перед дзеркалом: станьте в зручну Вам позу, усміхнулася собі, випробуйте різні міміки і жести, знайдіть ту посмішку, яка Вам сподобатися.

Розвивайте м'язи обличчя і губ, щоб Ваша посмішка була симетричною. Для цього складайте губки трубочкою і тягни-і-і-іться ними вперед, «малюйте» губами вісімки, широко посміхайтеся, витягайте язик. При регулярному виконанні цих легких вправ, Ваша посмішка автоматично «займе» правильні позиції.

А знаєте в чому секрет дійсно красивої і природною посмішки? У щирості та доброті, так що дійте!


За матеріалами poleznie-soveti.com

Немає коментарів:

Дописати коментар