Як зберегти молодість

Сьогодні зберегти свою молодість цілком реально, і при цьому не вдаватися до допомоги лікарів-хірургів. Краще звернутися за допомогою до геріатрії. Поточний напрямок медицини займається профілактикою захворювань, які показуються з віком. Джерелами геріатрії є традиції східної медицини, і раніше не відомі дослідження. Завдяки новітнім досягненням в медицині, можна здійснювати контроль за старінням на гормональному і клітинному рівні.

На думку наших предків довгий термін життя тримається на 6-й стовпах. У разі якщо прибрати хоча б один із стовпів, все почне швидко руйнуватися. А зараз у деталях розглянемо шість стовпів довгого терміну життя.

1-й стовп довгого терміну життя - здорове харчування. Всяка людина має свої переваги в їжі. Напевно, у кожного є улюблені і нелюбимі страви. Медичні працівники досліджують ці звички і встановлюють персональний план харчування будь-якому пацієнтові.

Найближчий стовп довгого терміну життя - рух. Медичний працівник призначає пацієнтові вправи, в залежності від його хвороб. Крім цього медичний працівник прописує тривалість виконуваної вправи. Майже з усіма хворобами організм людини може битися сам, його тільки треба підштовхнути.

До 3-у стовпу довгого терміну життя відноситься гормональна терапія. Виявляється, що організм представниць слабкої статі так влаштований, що з часом показується дефіцит гормонів, які треба поповнювати. Але варто мати на увазі, що пити гормональні препарати треба тільки лише після того, як пройдено дослідження на гормони в організмі. У разі якщо дослідження в дійсності підтвердило дефіцит окремих гормонів, то після закінчення прийому прописаних лікарем препаратів Ви дійсно відчуєте сильний прилив сил.

4-й стовп довгого терміну життя - правильний прийом потрібних для організму мінералів і вітамінів. Вітаміни та мінерали можуть допомогти організму боротися з постарінням організму на клітинному рівні.

5-й стовп - при терміновій необхідності вміти швидко переключитися. Взагалі, організм зобов'язаний справлятися зі стресами. У потрібну хвилину повинні з'являтися тільки позитивні думки. Для того, що б допомогти організму справлятися зі стресом потрібно вміти в період відпочинку не думати про роботу. А крім цього обов'язково ходіть на прогулянки по свіжому повітрю.

Заключний стовп довгого терміну життя - контроль дерматолога. Сюди слід віднести правильний косметичний догляд за своєю шкірою. Для того що б шкіра завжди перебувала в гарному стані потрібно правильно і раціонально харчуватися, і звичайно правильно доглядати за шкірою. У даному питанні вам може допомогти косметичний салон.

Перш ніж повернутися до звичного способу життя потрібно обов'язково пройти діагностику організму. Для цього слід здати повний аналіз крові, провести генетичний тест і вивчити гормональний фон організму. І лише потім пацієнту встановлюють курс терапії. Не забувайте, що хвороби набагато краще запобігти, ніж потім лікувати.

Старіння організму стартує вже по закінченні тридцяти років. Тільки лише в даному віці ми цього ще не помічаємо. Ми починаємо помічати, що старіємо в 40-50 років. Що ж правильно робити, щоб допомогти своєму організму впоратися зі старінням?

Медичні працівники пропонують дотримуватися наступних рекомендацій.

Обов'язково потрібно щодня бувати на природі, хоча б на протязі 15 хвилин. Отже, ваш організм стане зміцнювати захисні сили.

Потрібно доглядати й стежити за шкірою обличчя. При всьому при цьому не треба забувати про тіло.Ні під яким приводом не слід вживати їжу пізніше 18:00. Пару разів щотижня не шкодуйте відмовитися від вечері. Замість вечері випийте краще стакан кефіру. Це у багато разів потрібніше для організму.

Найголовніше частіше посміхайтеся і не нервуйте через дрібниці. Всі труднощі, з якими ви стикаєтесь, зустрічайте з посмішкою.

Не забувайте, що повітря в спальній кімнаті має бути свіжим. Постійно провітрюйте приміщення. Ліжко, на який ви спите, зобов'язана бути практичною. Спати потрібно стільки, скільки необхідно організму, що б до кінця відпочити.

Взагалі, ви маєте любити себе і життя, в такому випадку ви будете сильні і юні!


За матеріалами poleznie-soveti.com

Немає коментарів:

Дописати коментар