Як подовжити ноги

Майже всі представниці слабкої статі вважають, що ноги здаються довгими за допомогою подовженого каблука, але це не повністю так. Замало просто надіти довгі підбори На підборах до того ж треба правильно і красиво ходити.

Для початку, потрібно, що б ви впевнено і правильно тримали поставу.
Щоб дійсно виглядати на всі 100%, потрібно підняти підборіддя і груди, а ще розпрямити плечі. Не забудьте також втягнути животик. Від нормальної постави повністю залежить краса. Не дарма модельні школи багато часу приділяють дефіле.

Ноги цілком можна візуально подовжити. Наведу кілька потрібних порад про те, як візуально подовжити ноги .

Переважно взуття обирайте під колір колготок. Звичайно, можливий і контраст, але тоді потрібно бути акуратніше, тому що він може неправильно видати пропорції Вашої фігури. Якщо у вас з'явилося бажання надіти світлі чобітки, тоді краще зробити вибір тілесного кольору колготкам, до слова, спідниця теж краще повинна бути з кавовим відтінком.

В одязі, безумовно, повинен існувати один головний відтінок. Колір одягу, за жодних обставин не повинен поділити Вас на дві різнокольорові половинки. До слова, не слід надягати горизонтальну смужку. Подібний одяг підійде тільки лише великим струнким молодим жінкам.

Представницям слабкої статі з великими литками не варто ходити на тоненькій шпильці. При таких розкладах набагато краще приділити основну увагу міцному каблуку. Взуття з різким носком робить представницю слабкої статі вище. Подібне взуття не пропонують надягати представницям слабкої статі невисокого зросту. Виявляється, що нога буде здаватися надто довгою. Не забувайте, що найбільш прийнятна висота каблука десь 7 сантиметрів.

Щоб ніжки здавалися набагато довше, брюки мають закривати каблук. Чудово виглядають облягаючі темні штани. У разі якщо фігура дає можливість, носіть на здоров'я. Від великих спідниць краще категорично відмовитися. Ідеальним варіантом буде спідниця середньої довжини. Краще виберіть спідниці з розрізом, це допоможе візуально подовжити Ваші ніжки.


За матеріалами poleznie-soveti.com

Немає коментарів:

Дописати коментар