Що подивитись в Норвегії?

Норвегія - це справжній сніжний і романтичний рай на Скандинавському півострові. Це приголомшливе місце на планеті Земля, історія якого сягає своїм корінням далеко в часи безстрашних і легендарних вікінгів. Щорічно цю країну відвідує кілька мільйонів туристів, що безпосередньо свідчить про її привабливість для іноземців. Але що ж притягує таку кількість мандрівників в Норвегію?


Пам'ятки країни незліченні. Одна природа вартує багато чого: тут і круті гори, і долини приголомшливої ​​краси, і знамениті морські фіорди, й могутні льодовики. Приїхавши в країну, можна відмінно відпочити і розважитися, не користуючись послугами гіда. Рибалка, піші, велосипедні та морські прогулянки, підйоми в гори і просто спокійний відпочинок і насолода краєвидами допоможуть відновити сили і повернуть душевну рівновагу за час відпустки. Безумовно, Норвегія - це ще і приголомшливі гірськолижні курорти. Найпопулярнішими є Трісіль, Хемседал, Гейло, Хафьелле, Гаусдал та інші. Всі вони пристосовані для сімейного відпочинку, а також відпочинку з великими компаніями друзів.

Особливо привабливий гірськолижний курорт Хемседал. Тут життя кипить цілодобово безперервно: відмінна туристична інфраструктура та різноманітні розваги відрізняють це місце від інших. Любителі міського відпочинку можуть направитися в улюблене туристами місто Осло. Тут можна влаштувати відмінну культурну програму, відвідавши, наприклад, деякі музеї. Одним з найбільш вражаючих по праву вважається Музей кораблів вікінгів, де виставлені знамениті Тюнський, Гокстадський і Осебергський кораблі. В межах міста Осло розташований Парк скульптур Вігаланда. Тут можна побачити майже три сотні дивовижних скульптур, які зображають стани і заняття людей. Кожне творіння несе в собі глибокий зміст. І ще одне місце в місті, яке відвідують практично всі любителі мистецтва, - це Оперний театр Осло, який побудований таким чином, що трохи заступає в води Осло-фіорду.

У цілому після відвідин Норвегії залишаються тільки приємні враження і з'являється величезний запас життєвих сил і енергії. Країна вражає своєю гостинністю, красою природи і особливою ​​скандинавською атмосферою. Норвегія відмінно підходить для всіх категорій туристів. Норвегія стане відмінним варіантом для сімейного відпочинку, а також подорожей в компанії друзів.


За матеріалами poleznie-soveti.com

Немає коментарів:

Дописати коментар