Пляжний відпочинок в Італії

Італія завжди славилася своїми курортами. У момент вибору найкращого місця відпочинку, туристи просто губляться - так як, всі узбережжя всипане красивими віллами та готелями. Кожне маленьке містечко на узбережжі володіє особистим, якимось неповторним шармом, внаслідок чого не можна виділити якесь одне з них.

Країна омивається 5-ту морями, що також робить великий вплив на кліматичні умови. Крім іншого Італія може запропонувати будь-якому туристові красиву природу, найчистіші пляжі, тепле, ласкаве море і все це доповнюється дуже великим числом історичних місць, і красивою архітектурою.

Рівномірна засмага, дуже приємна релаксація, море відчуттів, а ще відпочинок на острівних територіях, неординарна, по-справжньому жива фауна і флора - ось що може запропонувати Вам ця прекрасна країна.

Номером один у списку за популярністю є узбережжя Адріатичного моря. На ньому розміщені курорти Ріміні, Каталоке та Мілана Марітіме. Тут у вас з'явиться можливість відкрити для себе сотні кілометрів прекрасних пляжів. Крім іншого у вас з'явиться можливість скористатися різноманітною екскурсійною програмою, яка має в своєму розпорядженні велику кількість історичних місць.

Номером один у списку респектабельних місць для пляжного відпочинку, являє собою Лігурійське узбережжі, якому притаманний помірний клімат. Ця місцевість розташовується на невеликій відстані від Монте-Карло та Монако. Крім іншого при бажанні вам надається можливість відвідати Лазурове узбережжя у Франції.

Тіренське море омиває береги Тоскани. Ці пляжі вважаються номером один у списку найчистіших в Європі. Дуже гарна природа, яка славиться особистою вишуканістю. Але головною рисою Тоскани являє собою гармонійне поєднання тутешніх пейзажів і гарної архітектури.

Курорти Іонічного моря не менш відвідувані. Відсутність величезної кількості туристів зберегла незайманість цієї місцевості, що надає їй особливого шарму, що особисто і притягує любителів природи, як то кажуть «у всій її красі».


За матеріалами poleznie-soveti.com

Немає коментарів:

Дописати коментар