Як зустріти дівчину з потягу

Приїжджає дівчина, і ви не знаєте, як її зустріти?? Не переживайте ми знаємо відповідь на це питання, і не тільки це ...


У день приїзду дівчини обов'язково(!) зателефонуйте на вокзал і уточніть час прибуття поїзда. Головне не запізнитися, якщо ви запізнитесь, дівчина вирішить, що вам до неї байдуже. Якщо ви хочете показати дівчині серйозність ваших намірів, не зайвим було б зустріти дівчину з красивим букетом її улюблених квітів. Такий сюрприз буде гідно оцінений і не залишиться без уваги. Це класичний варіант, який завжди буде до місця і влаштує навіть найбільш вибагливого панночку.

Також можете зробити сюрприз дівчині, скажіть, що в день її приїзду ви дуже зайняті, але головне уточніть, що ви постараєтеся зустріти її, уточнити потрібно обов'язково, що б уникнути конфузів (дівчина може попросити, у когось іншого зустріти її ). А коли ви її все ж таки зустрінете, вона зрозуміє, що вона вам дуже важлива, адже ви скасували все, тільки для того що б зустріти її!!

Машина теж не завадить, якщо у вас її немає, попросіть у друзів, на крайній випадок найміть таксиста, адже дівчина після поїздки втомиться + до всього речі. Без транспорту можна обійтися, якщо у дівчини з собою мало речей, але це щось з нереального ...
Все інше залежить від ваших можливостей і фантазії, головне - не перестаратися.

У будь-якому, випадку дівчина найбільше буде рада бачити вас і вашу посмішку. Ось ви і готові зустріти вашу улюблену з потягу. Нехай щастить!


За матеріалами poleznie-soveti.com

Немає коментарів:

Дописати коментар