Як вийти заміж за іноземця

Величезна кількість жінок бажає вийти заміж за іноземця, жити довго і щасливо, і звичайно виїхати в прекрасну, захоплюючу країну з принцем на коні. Продовжувати дані варіанти переїзду можна дуже довго виходячи з того, з якою метою жінка шукає щастя в іншій країні.

Спробуємо в даній статті дати аналіз характеру жителів інших країн, для того, щоб дівчата мали можливість розпізнати не тільки лише, як вийти заміж за жителя іншої країни, але також чого очікувати від цього шлюбу.

Молодим дівчатам, які бажають про чоловіка іноземця (наприклад, з Європи), варто розуміти, що Європа - це не інші люди, європейці, як і слов'яни - дещо різні характером. Все ж, іноземець: звик заробляти гроші тільки чесними способами, він незалежний і не сумнівається в тому, що дівчата і чоловіки абсолютно ідентичні в обов'язках і правах. Він раціональний, тут варто розуміти, що жадібність і раціональність - це близькі поняття. Європеєць не збирається, скрізь оплачувати за свою супутницю, це менталітет, і з цим треба миритися. Тобто ще раз задумайтеся, чи потрібен вам чоловік, який буде просити вас бути скромнішою в покупках, або взагалі буде забороняти здійснювати покупки, звичайно крім покупок для дому.

Кожна дівчина повинна мати стабільний заробіток, що б їй вистачало на особисті потреби. Ніхто не потребує дружину яка постійно твердить: «Хочу! Купи! ». Тобто, у випадку якщо ви шукаєте багатого дядька (спонсора), то вам стане простіше відшукати його в рідних місцях, де прийнято ублажати жінок =). Такого в Європі немає, такою дією не притягнеш увагу чоловіків.

У європейських дівчат, не прийнято бути домашніми господарками. У випадку якщо ви шукайте в шлюбі можливість на все життя забути, що таке робота, то не слід шукати чоловіка в Європі. Зате європейські чоловіки охоче можуть допомогти своїм дружинам у домашніх справах, і ще не обов'язково довго стояти біля плити, тільки лише у випадках, якщо у вас з'явилося бажання здивувати близьких кулінарними шедеврами. Можна спокійно замовити їжу на будинок, і це прийнятно в Європі.

Потрібно бути готовою до того, що в першу чергу в іншій країні вам стане самотньо, з'являться складності з мовою, зі спілкуванням, і менталітетом. У більшості випадків на адаптацію йде від 1-го до 3-х років.

Ви зобов'язані переконатися, що не маєте жодних сумнівів в тому, щоб почати жити в іншій країні. Ви зобов'язані будете зрозуміти менталітет жителів, розділяти їх поняття про норми життя, культуру і релігію, бути поблажливішою до відмінних рис характеру і звичок людей.

Але якщо все ж таки ви вирішили вийти заміж за іноземця, і у вас немає перешкод і сумнівів переїзду, тоді удачі вам дорогі дівчата.


За матеріалами poleznie-soveti.com

Немає коментарів:

Дописати коментар