Відпочинок в Болгарії

Останні кілька років тури в Болгарію складають велику конкурентну боротьбу екскурсіям по Криму. Болгарії є чим здивувати туристів. Небагато курортних країн зможуть похвалитися одночасно відмінними гірськолижними курортами і чудовими піщаними пляжами біля Чорного моря. Це вже не кажучи про приємний клімат, барвисту природу і смачну кухню.

Кухня в Болгарії, це більше ніж просто їжа. В основному відпочиваючі залюбки насолоджуються місцевими стравами, такими як «шопс» - цікавий салат з помідорів, бринзи та огірків, «гювеч» - це страва складається з м'яса, запеченого з овочами в глиняному горщику, незвичайний суп з часником і огірками - «таратор» і крихітні котлетки з баранини - «кебапчета». І звичайно мало хто, побувавши в Болгарії, їде додому, не покуштувавши легендарного болгарського вина.

Особисто я б порадив відвідати цю прекрасну країну саме в літній сезон. Так сім'ям, відпочиваючим з дітьми в Болгарії, може бути корисно знати, що в їх розпорядженні багатокілометрові пляжі з ніжним піском, що ж стосується моря, воно не дуже глибоке і повністю прогрівається вже на початку літа. Туристів крім іншого, чекає дуже велика кількість водних і звичайних атракціонів.

На курортах Болгарії представлений широченний вибір різних атракціонів і затишних кафе. Для дітей працюють дитячі табори - Приморсько, Зора, Равда та інші. Дітям не дадуть нудьгувати - з дітьми проводять заняття з плавання, навчають катанню на водних лижах. Діти день за днем ​​грають у волейбол, футбол, водне поло та бадмінтон. А вечорами зможуть зайнятися керамікою, живописом або етнографією. Це все, разом з помірним кліматом і різноманітним харчуванням, перетворюють відпочинок в Болгарії для діточок незабутнім.

До послуг дорослих є високорозвинена інфраструктура курортів, в якій представлені ресторани, де відпочиваючі отримають можливість сповна насолодитися болгарською кухнею, багаті казино і, звичайно, запальні нічні клуби. Крім іншого є велопрогулянки і спортивні комплекси для підтримки форми.

І культурний відпочинок не здасться Вам слабким. Його забезпечить велика кількість екскурсій відомою на культурні пам'ятки Болгарією. Великим попитом у туристів, також користуються прогулянки древньою столицею Велико Тирново, і древнім містом Несебр.


За матеріалами poleznie-soveti.com

1 коментар: