Яку туш для вій вибрати

Туш для вій - невід'ємний аксесуар косметички будь-якої представниці слабкої статі. Але як же зробити правильний вибір туші?

Туш буває різних видів, наприклад: підкручуюча вії, туш для підвищення об'єму вій, подовжуюча вії і т.д.Щітка туші для подовження вій має додаткову дрібну щетинку, яка і дозволяє зробити вії довшими. Крім цього подібна туш має рідку структуру.

А ось туш, яка призначена для підвищення об'єму вій, жирна і має густу структуру. Щіточка для подібної туші - густа і пишна.Щіточка для підкручування вій має короткі щетинки, а основа обов'язково вигнута.

Крім іншого туш для вій буває водорозчинною і водостійкою. Водостійкою тушшю для вій потрібно фарбуватися в сніжну чи дощову погоду. Водостійка туш не змивається водою, внаслідок цього сльози не перешкода для неї. Тим, хто користується водостійкою тушшю, рекомендується разом з тушшю придбати молочко для зняття туші. Зрозуміло, що водорозчинна туш з легкістю змивається з вій за допомогою мила і води, але це шкідливо для шкіри, тому з водорозчинною тушшю теж потрібно використовувати спеціальні засоби, хоча б теж молочко.

Молодим жінкам, яким природа подарувала чорні вії, можуть використовуватися прозорий гель для вій. Завдяки такому гелю вії набудуть прекрасної форми, і стануть виглядати довше.

Сьогодні крім темної туші для вій багато косметичних фірм роблять туші різних кольорів: синю, коричневу, сіру і т.д. Це чудово для молодих жінок, які люблять кожного разу виглядати по-новому.

Сіра, коричнева, темна і синя туш, бути може, використана як головна. Головною тушшю можна фарбувати верхні вії. Чудово виглядає, якщо нижні вії нафарбувати світлою тушшю, а верхні - чорною. Також можна нафарбувати нижні вії під колір очей, виглядає чудно.

Деякі дівчата фарбуються тільки кольоровою тушшю. У цій ситуації набагато краще вибрати несвітлі тони: темно-зелений, синій, коричневий. Чудово виглядають рожеві і бузкові вії, але з ними потрібно бути акуратнішими. Так як з близької відстані це виглядає, немов ви не так давно плакали.

Якщо Ви фарбуєте вії тільки лише кольоровою тушшю, рекомендую вибрати контрастні тіні. У цій ситуації у вас з'явиться можливість підкреслити красу Ваших очей.

Не бійтеся експериментувати, але пам'ятайте, в розумних межах.


За матеріалами poleznie-soveti.com

Немає коментарів:

Дописати коментар