Як доглядати за волоссям

Що б весь час виглядати прекрасно, необхідно не тільки лише мати довге і пишні волосся, але до того ж необхідно за ними доглядати й стежити. Тому що навіть з самою прекрасною зачіскою, але хворими волоссям Ви будете виглядати не зовсім. Внаслідок цього пропоную Вам прочитати цю статтю, в якій Ви знайдете пару корисних порад, не тільки про те, як відростити, але і як доглядати за волоссям.

1-а проблема, з якою може зустрітися власниця довгого волосся - посічені кінці. Взагалі то, подібну проблему з легкістю можна вирішити. Для цього всього-навсього треба обстригти кінці волосся. В даний момент в кожному салоні Вам зможуть запропонувати набагато більш ефективний метод, ніж просто обстригти посічені кінці простими ножицями вдома. Даний метод базується на тому, що Вам обстрижуть посічені кінці волосся спеціальними нагрітими ножицями, що не дасть волоссю сіктися далі.

2-я проблема, з якою зустрічаються власниці довгого волосся - комбінована структура волосся. Проблема полягає в наступному: ближче до коріння волосся жирне, а до кінців волосся - сухі. Навіть коли шкіра голови жирна, жиру вистачає десь на 5 см волосся. А інша частина волосся кожен день потребує корисних вітамінах і особливого догляду. Що б кожен день виглядати прекрасно, треба живити волосся масками, які з легкістю приготувати власними силами вдома.

Наведемо приклад окремих масок. Маска з догляду за кінчиками волосся. До складу подібних масок входить реп'яхова олія або рослинна олія. Що б правильно приготувати маску треба залити склянкою олії ромашку, листя берези, кропиву, звіробій. Коли все готово, десь на тиждень настоянку потрібно поставити в тепле місце. Використовувати проціджену рідину легкими втиранням у волосся.

Також популярна маска для шкіри голови. Спосіб приготування дуже простий: береться сік алое, сік лимона і мед в однаковій кількості. Маска легкими рухами наноситься на поверхню шкіри голови на 30 хвилин. Потім треба надіти на голову целофановий кульок або шапочку. Все це необхідно, тому що в теплі живлення шкіри вітамінами з маски відбувається набагато швидше.

Щоб волосся блищало після закінчення миття, його потрібно обполіскувати настоєм з кропиви або звіробою. Чудово може допомогти такий склад трав: ромашка, звіробій, лопух. Постарайтеся вибрати шампунь який найкраще підходить Вам, не забувайте пару разів на тиждень використовувати особливі вітаміни для зміцнення волосся.


За матеріалами poleznie-soveti.com

Немає коментарів:

Дописати коментар