Огіркова дієта

Ви проходите повз лоток з огірками в магазині, думаючи про макарони і ковбасу. А дарма, адже огірочки - це не тільки соковитий смаколик, але й прекрасний помічник в очищенні організму, а також в зниженні ваги. Ще нічого не чули про огіркової дієти? Та що Ви, дієтологи давно розробили її! Якщо ви повні терпіння і бажання скинути зайві кг, то обов'язково спробуйте цю дієту.

Так як огірок - це овоч, який складається у великій мірі з води, то він є прекрасним сечогінним природним засобом. Вживаючи його, Ви будете невимушено очищати організм. Слідуючи огіркової дієті, Ви приблизно за сім днів скинете 7кг, але знову-таки, якщо вистачить терпіння і сили волі не шахраювати.

На сніданок Ви можете вжити чашечку кави або чаю.

На обід, вечерю і ланч потрібно поїсти спеціальний салатик (1кг огірочків + 30-35г нежирного майонезу або сметанку + різна зелень; змішайте всі ці інгредієнти і розділіть весь салат на три рази на один день). До речі, до кожної порції салату можна взяти скибочку хліба.

За годину-дві до сну можна з'їсти якусь фруктову смакоту, наприклад, яблучко чи банан. Але тільки трошки, Ви ж на дієті!)

Тільки варто пам'ятати, що дієта одноманітна і не особливо сповнена вітамінами, необхідними для нашого організму. Тому довго їй слідувати не бажано і при поганому самопочутті краще припинити дієту.


За матеріалами poleznie-soveti.com

Немає коментарів:

Дописати коментар