Спосіб приготування:
На 8 порцій: 2 солодких перців, 16 перепелиних яєць, 1 морква, 1 цибуля-порей, 150 г селери, 1 червона цибулина, 2,5 ст. ложки желатину. Сіль, спеції, кріп за смаком!
Приготування: 1. Моркву, селеру, цибулю-порей, перець крупно нарізати і залити 500 мл води. Приправити сіллю, спеціями і варити 10 хв. Замочити желатин. Відвар процідити і ввести віджатий желатин. 2. Моркву нарізати зірочками. Перець, цибулю, варені яйця - красивими скибочками. Викласти все в піали. Залити відваром, охолодити. Прикрасити кропом. Час приготування: 40 хв.
В одній порції 160 ккал. Білки - 23 г, жири - 1 м., вуглеводи - 15 г
За матеріалами poleznie-soveti.com
Немає коментарів:
Дописати коментар