Бараняча корейка з овочами

Спосіб приготування:

На 4 порції: 1 кг баранячої корейки

2 ст, ложки гірчиці 4 ст, ложки рослинної олії 1 чайну ложка суміші мелених перців 1 чайну ложку листя м'яти, 500 г помідорів, сіль

2 голівки часнику, 200 мл бульйону

1 кг картоплі, відвареної в мундирі


Приготування: 1. Реберні кісточки зачистити від м'яса і плівок. Листочки м'яти порубати і змішати з гірчицею, 2 стол, ложками рослинного масла, сумішшю перців. М'ясо посолити і змастити гірчичною сумішшю.

2. М'ясо скрутити так, щоб вийшла «корона» , обв'язати кулінарною ниткою. Залити гарячим бульйоном і запікати 60 хв.

3. Картоплю нарізати, посолити, скропити олією і запекти в духовці. Голівки часнику, не очищаючи, розрізати впоперек навпіл і разом з помідорами викласти до м'яса за 10 хв до готовності. Подати м'ясо з овочами. Час приготування: 90 хв. І все, наша м'ясна корона готова!

В одній порції 580 ккал

Білки - 28 г, жири - 31 г, вуглеводи - 26 г


За матеріалами poleznie-soveti.com

Немає коментарів:

Дописати коментар