Спосіб приготування:
На 4 порції: 1 кг баранячої корейки
2 ст, ложки гірчиці 4 ст, ложки рослинної олії 1 чайну ложка суміші мелених перців 1 чайну ложку листя м'яти, 500 г помідорів, сіль
2 голівки часнику, 200 мл бульйону
1 кг картоплі, відвареної в мундирі
Приготування: 1. Реберні кісточки зачистити від м'яса і плівок. Листочки м'яти порубати і змішати з гірчицею, 2 стол, ложками рослинного масла, сумішшю перців. М'ясо посолити і змастити гірчичною сумішшю.
2. М'ясо скрутити так, щоб вийшла «корона» , обв'язати кулінарною ниткою. Залити гарячим бульйоном і запікати 60 хв.
3. Картоплю нарізати, посолити, скропити олією і запекти в духовці. Голівки часнику, не очищаючи, розрізати впоперек навпіл і разом з помідорами викласти до м'яса за 10 хв до готовності. Подати м'ясо з овочами. Час приготування: 90 хв. І все, наша м'ясна корона готова!
В одній порції 580 ккал
Білки - 28 г, жири - 31 г, вуглеводи - 26 г
За матеріалами poleznie-soveti.com
Немає коментарів:
Дописати коментар