Вибір одягу за знаком зодіаку

Зовнішній вигляд відіграє для жінок велику роль. Для більшості людей одяг - спосіб самовиразитися і продемонструвати свій внутрішній світ. Багато жінок, вибираючи одяг, не замислюються над тим, звідки в їх перевагах з'явилися ті чи інші кольори й фасони.

Пристрасті в одязі часто визначаються знаком зодіаку, під яким народилася людина. Тому модний гороскоп буде корисний всім. Всі хто народився під знаком Овен, люблять нові ідеї та легко адаптуються до життя. Представники стихії вогню часто вибирають одяг рожевого і червоно - коричневого кольору. Леви, як найбільш емоційні представники вогняного знака, вибирають одяг по всім параметрам: фактура, якість і колір. Серед улюблених кольорів переважає: жовтий, синій, вишневий і білий відтінки. Леви люблять аксесуари із золота і всіляку біжутерію. Тільці, як любителі кращої якості належну увагу приділяють характеру продукції. Серед колірної гами обирають блакитний і рожевий колір.

Близнюки - це люди настрою, тому вони люблять нове і незвичайне. Для цього знаку важлива якість, а не колірна гамма. Діви завжди вибирають практичні речі і раціонально ставляться до вибору свого гардеробу. Дівам йдуть майже всі кольори веселки, але для повсякденного життя їм краще всього використовувати непомітні речі з піщаного та сірого кольору. Ваги мають відмінний смак до моди і наділені почуттям співвідношення форм і кольору. Головна річ у гардеробі - штани. Скорпіони віддають перевагу обтягуючому одягу, що підкреслює переваги фігури. Козероги відносяться до моди консервативно. Їх стиль стриманий і природний. Часто Козероги вибирають темні кольори і рідко носять прикраси.

Водолії любить яскраві і незвичайні речі, які проявляють їх індивідуальність. Вони схильні до епатажу, і вибирають кричущі кольори. Риби пристосовуються до моди неохоче. Вони можуть купити кілька однакових предметів, щоб довше їх носити. У колірній варіації Риби обирають тони синього, фіолетового, а також зеленого кольору.


За матеріалами poleznie-soveti.com

Немає коментарів:

Дописати коментар