Як кинути палити

Жовті зуби і очні білки , проблеми з легенями, які швидше за все перейдуть в хронічний бронхіт , онкологічні захворювання, мутації у майбутніх дітей, замість легень - смоляна мочалка, страшний запах в кінці кінців! Що, не подобається таке? Тоді негайно кидайте палити!
Ви тільки уявіть, 140 тис курців щорічно вмирає в Україні! Хіба це не гарний привід перестати вживати нікотинову насолоду?

Перш ніж ступити на стежку боротьби, потрібно налаштуватися психологічно. Так-так, саме так, адже залежність від сигарет виникає в нашій голові , а організм на фізичному рівні не потребує їх. Всі, хто вперше торкаються до сигарет, впевнено заявляють: я завжди зможу кинути палити в будь-який момент. Але не тут то було, спробувавши раз-два, станете залежними від нікотину та ймовірність довічного «рабства» від сигарет досить велика. Для того, щоб кинути палити , потрібна мотивація і чітке розуміння навіщо Ви все це робите.

Як вже було раніше написано, курці мають дуже серйозні проблеми зі здоров'ям і зовнішність у них змінюється в не найкращу сторону. Споживаний тютюнової продукції старіють швидше і помирають раніше - це факт. Невже Вам не мила молодість і життя в цілому, готові пожертвувати прекрасним часом заради «заспокоєння нервів» і псевдо модного стилю? Куряща жінка - це бридко, а вагітна куряща жінка - подвійно. Крім того, що вона губить себе, так і ще й майбутнього малюка може «отруїти», а то й ще гірше - «вбити». Адже навіть при вживанні незначних доз нікотину згубний вплив очевидно: малюк може народитися з дуже маленькою вагою, мати різні відхилення і мутації, або взагалі народитися мертвим ... Знову таки, Ваша слабодухость і нерозсудливість того варто? А чи знали Ви, що палять чоловіки можуть придбати імпотенцію і мати проблеми із зачаттям дитини? Напевно про пасивному курінні відомо всім: труїте не тільки себе, але й оточуючих - і тут проявляється Ваша байдужість. І ще важлива причина кинути палити - це гроші. О, так, Ви тільки уявіть собі - скільки можна було б зекономити грошенят, скільки всього можна було б купити?! Курці витрачають достатньо грошей на купівлю пачки отрути, вважаючи, що це предмет першої необхідності, а от коли справа стосується нового дивана або путівки на відпочинок - грошей немає, на жаль!

Зараз можна придбати різні льодяники, пластирі, спреї і навіть електронні сигарети , які покликані допомагати боротися із залежністю курцям . Ці засоби містять в собі малу дозу нікотину, щоб обдурити наш мозок, вони виступають в якості замінників. Але ж користі від них часто мало (особливо для курців зі стажем), а грошей потрібно на оплату багато. Гіпноз, акупунктура, різні дихальні вправи і кодування - це альтернатива, яка вимагає більше терпіння і грошей, але дає кращий результат. Досить відома книга Аллена Карра « Легкий спосіб кинути палити » - це хороший метод, але дуже важливо набратися терпіння і прочитати всю книгу, при необхідності і не один раз. Вживайте якомога більше баклажанів і молока: у першому продукті є нікотинова кислота в дуже малих і нешкідливих дозах, яка буде Вам природним замінником, а в другому - величезна кількість різних вітамінів, які допомагають швидше виводити нікотин з організму.

Ідеального методу для боротьби з сигаретної залежністю немає, - все в наших руках. Сила волі і бажання бути здоровим і красивим - це найкращі помічники в «битві». Ніщо і ніхто не допоможе Вам крім Вас самих подолати це страшне соціальне явище. І запам'ятайте: щоб не довелося кидати курити - не починайте.

На цьому ми закінчуємо, і радимо подивитися фільм Аллена Карра «Як кинути палити». Нехай щастить!


За матеріалами poleznie-soveti.com

Немає коментарів:

Дописати коментар