Як скрутити навушники, щоб вони не заплутувались?

Година пік. Ви прорвалися в салон громадського транспорту. Ваша позиція стандартна: однією рукою тримаєтесь за поручень, в надії що вас не винесе людським потоком на наступній зупинці; в іншій руці сумка (або те що від неї залишилось). Ви надійно затиснуті з усіх боків і з нетерпінням очікуєте на дивовижну, сповнену приємних вражень, 40-хвилинну подорож.

Але тут ви помічаєте що знаходитесь в оточенні бабусь, які їдуть з базару і  тихенько починають ділитись враженнями про ціни на продукти!

Ситуація критична. Ще кілька хвилин і вони перейдуть до обговорення соціально-економічного положення в країні, диспуту на тему "Чому зараз погана молодь" і хорового виконання гімну "Як було добре за царя Гороха".

Часу обмаль, децибели  зростають, ви розумієте що ваш єдиний порятунок - надіти навушники і врубати музику. В відчайдушному акробатичному ривку, із залученням всіх доступних органів тіла і з використанням трюків фільму "Хон Гіль Дон" вам вдається добути з кишені рятівні навушники. І тут ви бачите що вони безнадійно заплутані...

Протягом всієї подальшої поїздки ви вперто намагаєтесь розплутати зубами кляті дроти, слухаючи неймовірний вереск навкруги і згадуючи не злим тихим словом весь громадський транспорт, базари, бабусь і винахідників навушників...

Знайома ситуація? Як тут допомогти? Як скрутити навушники, щоб вони не заплутувались і їх можна було легко розкрутити?

Як вирішити цю проблему над якою сушать мізки кращі голови сучасної науки?

Хлопці з "The Verge" вирішили цю проблему. Якщо скрутити дріт так як вони пропонують, розплутати його можна лише одним рухом! Дивіться відео:


Немає коментарів:

Дописати коментар