Плов з баранини

Тільки деякі гурмани можуть приготувати по-справжньому смачний плов. У цій статті ми постараємося максимально розповісти вам про приготування справжнього плову.

Нежирну баранину - 100 г нарізаємо дрібними шматочками, солимо, обсмажуємо у вершковому маслі. Окремо відварюємо рис до напівготовності (на 2 ст. Ложки рису - пів склянки води). Кладемо обсмажене м'ясо, лавровий лист, дрібно нарізану зелень, пасеровану цибулю, 1 ст. ложку томату, все перемішуємо і варимо до рівномірного загустіння. Накриваємо кришкою і доводимо до готовності в духовці.

Якщо готуємо для дітей, то це блюдо не повинно бути розсипчастим, так як шлунок дитини не готовий перетравлювати важку їжу. В іншому випадку в рис можна додати 100 г рослинної олії, тоді плов буде розсипчастим.


За матеріалами poleznie-soveti.com

Немає коментарів:

Дописати коментар